Chloe Salon s-a nascut dintr-un vis, un vis frumos care presupune sa oferim oamenilor nu proceduri rigide si sedinte care se realizeaza in mod automat, ci altceva, un loc in care sa se simta rasfatati, pretuiti si frumosi. Frumusetea nu inseamna doar aspectul exterior, este ceea ce simtim in interior. De aceea ne-am dorit ca acest salon sa fie un loc de relaxare, un refugiu in care oricine sa poata fugi de problemele cotidiene si sa uite pentru cateva ore de orice griji. Ne-am propus sa depasim granita aceea dintre client si simplu prestator de servicii. Aici, ne-am straduit sa construim o atmosfera deosebita, in care orice persoana sa vina cu drag, cu nerabdare si cu bucurie.

Chloe Salon a fost creat cu atentie pentru fiecare detaliu, cu ajutorul Claudiei Goage, pentru a imbina profesionalismul cu eleganta si confortul. Aparatura din salon afost atent selectionata, avand in vedere obtinerea celor mai bune rezultate, insa tinand cont si de siguranta clientilor nostri. Respectul si profesionalismul sunt principiile dupa care ne ghidam atunci cand orice client ne trece pragul. Atmosfera calda, primitoare, aparatura de ultima generatie si personalul dedicat ne ofera dreptul sa ne cosideram unul dintre cele mai performante saloane de infrumusetare din Medias. Cheia succesului nostru este faptul ca ne dorim sa transformam Chloe Salon in “a doua casa” pentru clientii nostri.

Daca inca nu v-am convins, nu va ramane decat sa ne faceti o vizita si suntem siguri ca va veti dori sa reveniti. Va asteptam cu drag, de lunea pana sambata la Chloe Salon.